SULTANA ASSEN

SULTANA ASSEN Nieuw in Assen houtskool barbeque!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 901 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sultana Assen. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 11:23 Duurde een eeuwigheid en de bestelling was niet compleet
15 jun 2022 om 22:58 alleen de cola was lekker grote afrader
15 jun 2022 om 22:20 Warm lekker en op tijd. Alleen de bijgeleverde salade was wat uitgedroogd heb ik niet aangeraakt. Voor het overige echt een aanrader.
14 jun 2022 om 1:52 Bij uitstek de beste kebab zaak van heel Assen! Snelle bezorging en heerlijk eten, echt een aanrader ;)
12 jun 2022 om 19:21 Zeer snel bezorgd Heerlijk en precies genoeg eten Aardappelschijfjes lekker gekruid
11 jun 2022 om 20:47 Bij het bestellen gaven jullie een tijd van een uur aan, maar het eten was er al binnen een half uur, en dat vonden we wel erg prettig. Het eten was ook erg We hadden er zelfs nog wat van over. Dat hebben we vandaag over onze pizza’.
8 jun 2022 om 20:58 Heerlijk gegeten goed warm ben een goter eten maar kon niet alles op. De salade bewaar ik voor morgen.
8 jun 2022 om 0:50 Snelle bezorging en heerlijk eten!!
6 jun 2022 om 19:35 Eerst was het eten er voor de helft, miste een pizza. Het eten was niet lekker en de pizza was taai!
5 jun 2022 om 22:12 Goede prijs kwaliteit verhouding.
4 jun 2022 om 21:11 De bezorging was netjes op tijd, en het eten was uitstekend! Ik kan Sultana iedereen aanbevelen!
30 mei 2022 om 22:04 Erg lekker gegeten, het was goed warm en goede prijs/kwaliteit. Bestel er vaker Toppie vindt ik het